Zonne-energie terugleveren kost je vanaf nu elke maand tientallen euro’s 

Met de nieuwe regeling zal het terugleveren van zonne-energie je nu geld kosten. Hoe kun jij met Solar Balancing tientallen euro’s per maand besparen? 

Het zat er al even aan te komen, de eerste terugleveringsregeling is nu van start in Nederland. Het overschot aan zonne-energie dat je opwekt, kon je voorheen terugleveren aan de energieleverancier voor een vergoeding. Dit was zelfs één van de grootste drijfveren voor veel mensen om over te stappen naar zonne-energie. Inmiddels gooien leveranciers het roer om en moet je nu zelfs tot tientallen euro’s per maand bijbetalen bij teruglevering. In sommige gevallen maakt dat het gebruik van zonnepanelen niet eens meer rendabel.

Gelukkig kun je hier iets tegen doen! Rij je elektrisch, dan kun je de extra kosten vermijden met Solar Charging. Op deze manier kun je je auto opladen met overtollige zonnestroom. Daarmee verminder je de teruglevering en wordt je auto duurzamer opgeladen! Win-win!

Met de Volt Time app kun je zelf instellen hoe je je stroomverbruik wilt beheren. Met Solar Only wordt enkel overtollige zonne-energie gebruikt om je auto op te laden, mits er voldoende beschikbaar is. Met de Smart Solar modus wordt jouw auto opgeladen met overtollige zonnestroom én wordt het aangevuld met netstroom, mocht er niet voldoende zonne-energie beschikbaar zijn. Zo wordt je auto opgeladen op zonnestroom, maar toch met de snelheid en stabiliteit van netstroom!

Met Volt Time kun je jouw auto groen en duurzaam opladen en bespaar je tot honderden euro’s op jaarbasis. Lees meer

Power your future, with Volt Time

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.